spot_img
Acasăsinucidere maramuresUNIUNEA EUROPEANĂ SE PREGĂTEŞTE - Măsuri pentru limitarea în mod semnificativ...

UNIUNEA EUROPEANĂ SE PREGĂTEŞTE – Măsuri pentru limitarea în mod semnificativ a imigraţiei din Africa

DISTRIBUIȚI

UNIUNEA EUROPEANĂ SE PREGĂTEŞTE Uniunea Europeană pregăteşte măsuri dure pentru limitarea imigraţiei din Africa, existând un plan de implementare a acordurilor de repatriere semnate cu ţări africane, afirmă surse citate de site-ul agenţiei Reuters.

UNIUNEA EUROPEANĂ SE PREGĂTEŞTE  Summitul Consiliului European, programat joi şi vineri, ar urma să susţină proiectele-pilot semnate cu ţări africane.

„Până la sfârşitul acestui an, trebuie să vedem rezultate”, a declarat un oficial european de rang înalt citat de site-ul agenţiei Reuters.

Comisia Europeană a salutat marţi primele rezultate ale parteneriatelor cu Etiopia, Niger, Nigeria, Mali şi Senegal privind reducerea migraţiei.

Uniunea Europeană pregăteşte aplicarea planurilor de identificare a imigranţilor aflaţi în ilegalitate şi de repatriere.

„Vrem ca acordurile cu ţările africane în domeniul imigraţiei să fie aplicate până în primăvară”, a explicat un oficial european de rang înalt.

citeşte şi PORNOGRAFIE INFANTILĂ – Percheziții DIICOT la RomâniaTV

Cu ocazia reuniunii de joi şi vineri, liderii europeni ar putea aproba oferirea de asistenţă financiară statelor africane, în schimbul readmisiei imigranţilor repatriaţi din Europa.

sursa

foto

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA