spot_img
AcasăActualitateUNIC ÎN ROMÂNIA! - Un băimărean vrea să împădurească zonele afectate de...

UNIC ÎN ROMÂNIA! – Un băimărean vrea să împădurească zonele afectate de tăierile masive, printr-o modalitate inedită

DISTRIBUIȚI

O asociație din Baia Mare, județul Maramureș, vine cu o soluție unică în țară prin care zonele de pădure grav afectate de tăierile masive să fie readuse la viață. ONG-ul Mărturii pe Viață, reprezentat de Bobon Răzvan, susține că a găsit o soluție de a atenua efectele devastatoare ale defrișărilor masive, care e la îndemâna oricui. 

Cum funcționează și care este scopul Mărturii pe Viață

Asociația are ca obiectiv reducerea tăierilor ilegale de păduri din România și împădurirea zonelor afectate de aceste defrișări printr-o idee unică prin care ajută mirii sau persoanele care își creștinează copilul să își marcheze evenimentul și, fără un efort mare, să ajute în același timp la procesul de împădurire al României.

Aceștia pot alege să le ofere invitaților, ca mărturie, certificate de plantare. Certificatul atestă faptul că, în numele celui care a primit mărturia, s-a facut o donație și urmează să fie plantat un puiet care va aduce bucurie peste ani și va contribui la sănătatea celor din jur. Astfel, multitudinea nunților și a botezurilor care au loc în toată țara reprezintă un prilej unic prin care România ar putea fi împădurită, prin oferirea acestor mărturii”, ne-a declarat Bobon Răzvan.

Cei interesați pot lua legătura cu reprezentanții asociației la adresa de mail [email protected], sau la numerele de telefon 0742 475 721  și

0749 234 498. De asemenea, dacă doriți mai multe detalii cu privire la activitatea asociației, puteți citi mai multe pe site-ul lor: https://marturie-pe-viata.ro/

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA