Acasă Eveniment Sport UNIC ÎN ROMÂNIA - Maratonul Ursoii are loc în Maramureș în acest...

UNIC ÎN ROMÂNIA – Maratonul Ursoii are loc în Maramureș în acest weekend

DISTRIBUIȚI

UNIC ÎN ROMÂNIA Maratonul Ursonii se va desfășura în acest weekend în județul Maramureș, fiind o competiție unică la nivel național. Pasionații competițiilor de alergare sunt așteptați la linia de start sâmbătă, 20 august, în localitatea maramureșeană Ieud. Cea de-a XI-a ediție a Maratonului Ursoii se va desfășura în localitate, pe traseul devenit deja cunoscut: Primăria Ieud – Izvorul Ursoii – Primăria Ieud.

SPORTIVII AMATORI CARE VOR SĂ PARTICIPE ÎN COMPETIȚIE MAI POT SĂ SE ÎNSCRIE LA FAȚA LOCULUI, ÎNAINTE DE START.

Taxa este în valoare de 50 de lei, suma colectată de la participanți urmând să fie utilizată în scopuri caritabile.Maratonul Ursoii a devenit o competiție de alergare cu tradiție, fiind organizat an de an în prima sâmbătă de după sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, în aceeași perioadă în care are loc și întâlnirea dintre fiii satului Ieud.

CURSA SE DESFĂȘOARĂ PE UN TRASEU MIXT CU O LUNGIME DE 21 DE KILOMETRI, AVÂND O DIFICULTATE MEDIE.

Întrecerea sportivă este atractivă pentru concurenți atât din punct de vedere al traseului, cât și pentru premiile puse în joc. Astfel, primii trei alergători, în ordinea sosirii la linia de start, vor primi premii în bani, diplome de participare și tricouri.

DEȚINĂTORUL CELUI MAI BUN TIMP DIN CONCURS VA PRIMI 200 DE EURO, CONCURENTUL DE PE LOCUL AL II-LEA VA PRIMI 100 DE EURO, IAR PARTICIPANTUL CARE SE VA CLASA PE LOCUL AL III-LEA VA FI RECOMPENSAT CU 50 DE EURO.

Și în acest an, Maratonul Ursoii este organizat de inițiatorul competiției sportive, ieudeanul Vasile Dunca Boboiog, împreună cu mai mulți colaboratori și cu sprijinul sponsorilor.

Sursă info.

Sursă foto.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA