Acasăsinucidere maramuresUNIC ÎN LUME – Închisorile Indiene vor să folosească „puterea magică” a...

UNIC ÎN LUME – Închisorile Indiene vor să folosească „puterea magică” a vacilor pentru a aduce deținuții pe calea cea dreaptă

spot_img

DISTRIBUIȚI

UNIC ÎN LUME  Autorităţile dintr-un stat din nordul Indiei intenţionează să folosească  terapia cu vaci pentru a aduce deţinuţii pe calea cea dreaptă.

O comisie guvernamentală din Haryana, o regiune care se învecinează cu New Delhi, condusă de naţionalişti hinduşi, a anunţat că intenţionează să cumpere 600 de vaci pentru acest program de „terapie”, estimat la 1,5 milioane de dolari, dorind să folosească „puterea magică” a vacilor pentru a aduce deţinuţii pe calea cea bună.

Programul vizează instalarea de adăposturi pentru aceste animale venerate în hinduism în şase penitenciare și se speră că începând de luna viitoare bovinele vor avea o influenţă pozitivă asupra deţinuţilor.

Vacile sunt parte a religiei hinduse şi au puteri magice asupra celor care au grijă de ele”, a declarat pentru AFP Bhani Mangla Ram, presedintele comisiei, lăudând „nenumărate beneficii” ale acestei idei.

Potrivit responsabilului, laptele acestor vaci ar putea „purifica” deţinuţii, în timp ce bălegarul şi urina produse de acestea – despre care se crede că ar avea proprietăţi revigorante – ar putea fi vândute pe pieţele locale. De la sosirea naţionaliştilor hinduşi la putere în 2014, India s-a confruntat cu tensiuni politice şi religioase pe tema vacilor sacre.

Sursă info.

 

Citește și: 

http://2.actualmm.ro/ce-spun-astrele-horoscopul-zilnic-pentru-miercuri-17-ianuarie-2018/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA