Acasăsinucidere maramuresUNDE ESTE INVAZIA? - Numărul românilor din Regatul Unit, în scădere după referendumul...

UNDE ESTE INVAZIA? – Numărul românilor din Regatul Unit, în scădere după referendumul pentru Brexit

spot_img

DISTRIBUIȚI

UNDE ESTE INVAZIA? Numărul lucrătorilor români și bulgari din Regatul Unit a scăzut, în cele trei luni care au trecut de la referendumul pentru Brexit din 23 iunie, arată BBC care citează un raport al Biroului Național de Statistică al Marii Britanii.

UNDE ESTE INVAZIA? Astfel, în perioada iulie-septembrie, au fost înregistrați 258.000 de români și bulgari care lucrau în Marea Britanie, față de 266.000, în lunile anterioare.

A crescut în schimb numărul lucrătorilor din celelalte țări central și est-europene (Republica Cehă, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Polonia, Slovacia și Slovenia) cu 46.000, ajungând la 1.053.000, potrivit BBC.

De asemenea, numărul total al lucrătorilor din Uniunea Europeană a crescut cu 221.000 de persoane, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Astfel, în Marea Britanie se găsesc acum 2,26 de milioane de cetățeni UE.

citește și AUSTRALIA – Explozie soldată cu 27 de răniți într-un oficiu bancar din apropiere de Melbourne

La scurt timp după referendumul din iunie au existat voci care au vorbit despre o invazie a românilor în perioada premergătoare Brexit, pentru a se asigura că vor avea dreptul să rămână în Marea Britanie.

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA