Acasăsinucidere maramuresUN VOT PENTRU TRICOLOR – Un vot pentru Cristina Bucureștean!

UN VOT PENTRU TRICOLOR – Un vot pentru Cristina Bucureștean!

DISTRIBUIȚI

Steagul României poate să fluture într-o competiție fabuloasă în tundra arctică. Cristina Bucureștean (39 ani) este o hunedoreancă pasionată de drumețiile în natură și de fotografierea acestora. Pasiunea o poate duce într-o cursă istorică de 300 de kilometri cu sănii trase de câini, în tundra arctică. Pentru a ajunge în această cursă, fotografiile ei trebuie să fie votate de cât mai multă lume. Imaginile de rezistență sunt cu o vulpe din Munții Retezat, pe care Cristina a reușit să o îmblânzească, scrie evz.ro.

Cristina este economist și a renunțat la joburi pe care mulți și le-ar dori numai pentru a avea timp de petrecut pe potecile de munte. La finalul anului trecut, Cristina a apărut în presă cu mai multe fotografii făcute în Munții Retezat. Atunci, Cristina „îmblânzise” o vulpe pe care o numise Victorița, informează emunte.ro.

Visul Cristinei este să câștige competiția internațională Fjällräven Polar 2016 și să ajungă în tundra arctică, într-o aventură de iarnă cu sănii trasă de câini.

„Fjällräven Polar” este o competiție foto-video, organizată de compania de echipamente Fjällräven și care a devenit un fenomen la nivel internațional, peste 1.000 de participanți concurând în fiecare an pentru o șansă la marele premiu: un loc într-o cursă exclusivistă, cu un traseu de aproximativ 300 de km prin tundra arctică, din Signaldalen, Norvegia.

Iubesc natura, îmi iubesc ţara! Vreau ca drapelul ţării să ajungă şi să fluture în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii inclusiv pe tărâmul gheţurilor veşnice ale ţinutului arctic. Asta este dorinţa mea şi nu mi-o poate schimba nimeni, de aceea vă rog să intraţi pe link-ul http://www.fjallravenpolar.com/UserProfile/304?vote să votaţi şi să distribuiţi pentru ca împreună să ne realizăm visul! Mulţumesc!”, a scris pe pagina de facebook logodnicul Cristinei.

„Este o luptă cu țări puternice, cu mulți locuitori care se susțin între ei, dar sunt sigură că o putem face și noi românii, fiecare de acolo de unde trăim. Pe toată perioada concursului până în data de 10 decembrie am nevoie de susținere”, a declarat Cristina ziarului românesc on-line din Grecia, romedia.ro.

Majoritatea ziarelor din diaspora au scris în edițiile on-line despre visul Cristinei Bucureștean, acela de a vedea fluturând steagul României în competiția din Norvegia!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA