spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICUn urmaș a lui Attila și-a căsăpit familia cu sabia. Patru morți...

Un urmaș a lui Attila și-a căsăpit familia cu sabia. Patru morți și trei răniți!

DISTRIBUIȚI


Un tânăr în vârstă de 24 de ani din localitatea Kulcs, din centrul Ungariei, i-a ucis vineri pe patru membri ai familiei şi a rănit alţi trei, fiind în cele din urmă prins de echipele speciale de intervenţie.

Tânărul a fost prins în zona satului Kulcs de către membrii trupelor antiteroriste TEK care s-au deplasat la faţa locului imediat după comiterea faptelor. El se pregătea să fugă de la locul faptei. Trupele antitero fuseseră alertate de persoanele rănite în acest atac. Membrii TEK au încercuit cartierul în care se afla tânărul, pentru operaţiune fiind mobilizate 135 de persoane.

Atacatorul, care se numeşte Jutas Csanad Horvath, şi-a ucis tatăl, fratele şi doi bunici, rănindu-i grav pe mama sa, pe sora sa şi pe un alt membru al familiei. Una dintre persoanele rănite, aflată în stare gravă, a fost transportată la un spital din capitala ungară Budapesta. Ceilalţi doi răniţi se află în stare stabilă şi au fost internaţi la spitale din apropiere de Kulcs.

Poliţia susţine că el arma crimei a fost un cuţit pentru tăierea vegetaţiei. Deocamdată nu se ştie ce anume l-a determinat pe tânăr să comită această faptă, dar oamenii legii nu exclud posibilitatea ca acesta să fi acţionat astfel în urma unor dispute familiale. Nu avea antecedente penale. Primarul localităţii (care are 2.600 de locuitori), Csaba Kiss, a declarat că familia tânărului este una “normală”.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA