spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICUn tanar a fost impuscat in spate in timp ce culegea nuci...

Un tanar a fost impuscat in spate in timp ce culegea nuci de pe o proprietate privata

DISTRIBUIȚI

foto arhiva

În data de 21 august 2013, orele 14,30, Politia a fost sesizata prin Serviciului Apeluri de Urgenţă 112 de către un bărbat , despre faptul că fiul său, a fost vătămat corporal prin împuşcare cu un pistol cu proiectile de cauciuc, pe malul râului Someş. Polițiști din cadrul  Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, Serviciului Criminalistic şi Pol. Mun. Satu Mare au constatat faptul că, pe malul drept al râului Someş în aval 200 metri de podul tehnologic  I. Iuliu, de 48 de ani, din Satu Mare, posesor al permisului de armă tip B, eliberat de I.P.J. Satu Mare la data de 17.09.2008, avea asupra sa pistolul de autoapărare cu proiectile de cauciuc, şi un număr de 4 bucati cartuşe aferente, deţinute legal. În urma verificărilor efectuate sa stabilit ca victima S. Norbert ,de 24 ani, din Satu Mare, a fost surprins de către numitul I. Iuliu în timp ce culegea nuci de pe o proprietate neîmprejmuită aparţinând făptuitorului, moment în care acesta a tras două focuri cu pistolul amintit mai sus, unul dintre proiectile lovindu-l în spate sub omoplatul drept.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgentă Satu Mare în vederea acordării îngrijirilor medicale. În urma concluziilor preliminare doctorul legist a stabilit că viaţa victimei nu a fost pusă în pericol, plaga prin împuşcare necesitând îngrijiri medicale de maxim 5 zile. Arma şi muniţia identificată asupra făptuitorului au fost ridicate în vederea expertizării.

Autorul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de: uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept şi lovire sau alte violenţe, iar victima S. Norbert este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de furt .

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA