Acasă Eveniment Un sofer prins beat la volan este judecat pentru refuz de recoltare...

Un sofer prins beat la volan este judecat pentru refuz de recoltare de sange si fals privind identitatea

DISTRIBUIȚI

Purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele: Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus trimiterea în judecată a inculpatului GHITA CIPRIAN IOAN, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de refuz de a se supune recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi fals privind identitatea. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

În data de 26.02.2013, inculpatul Ghita Ciprian Ioan a condus pe drumurile publice un autoturism şi după ce a produs un accident rutier, a refuzat să se supună recoltării probelor biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, atribuindu-şi totodată o identitate falsă în faţa organelor de cercetare penală. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Baia Mare.

Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA