spot_img
AcasăActualitate112FAPTE DE NEIMAGINAT PENTRU UN OM NORMAL - Un sătmărean a făcut...

FAPTE DE NEIMAGINAT PENTRU UN OM NORMAL – Un sătmărean a făcut sex cu o prostituată… și cu proxenetul, după care a fost șantajat

DISTRIBUIȚI

FAPTE DE NEIMAGINAT PENTRU UN OM NORMAL În lumea subterană a județului Satu Mare se întâmplă anumite fapte care sunt de neimaginat pentru un om normal.

De exemplu, în urmă cu câteva luni, sătmăreanul K. Csaba s-a gândit să apeleze la serviciile unei prostituate, dar a ajuns, la câteva zile mai târziu, să regrete amarnic gestul său, scrie Presa SM.

Procurorii sătmăreni au precizat – în rechizitoriul nr. 4110/P/2016 din data de 08.02.2017 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare – că K. Csaba a apelat la proxenetul P. Andras și o prostituată în luna decembrie 2016.

Victima le-a povestit procurorilor și judecătorilor că a găsit numărul de telefon pe un site de matrimoniale.

Bărbatul le-a mai povestit procurorilor că a întreținut relații sexuale normale cu prostituata, respectiv relații de tip homosexual cu proxenetul.

Dovada a fost tocmai filmarea realizată de proxenet, care mai apoi i-a cerut 2.000 de euro victimei pentru a nu face publice înregistrările video.

Judecătorii susțin că P. Andras a săvârşit fapta cu intenţie directă. Cu toate acestea și în pofida tuturor dovezilor, în cauză nu există acord de recunoaștere a vinovăției.

Proxenetul a fost condamnat în luna iulie a acestui an la închisoare cu suspendare, respectiv doi ani și șase luni.

”Condamnă pe inculpatul P. A. pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj, faptă prev. şi ped. de art. 207 alin. 1, alin. 2 şi alin. 3 Cod penal la pedeapsa de: 2 ani şi 6 luni închisoare. (…) În baza art. 91 Cod penal dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 3 ani, conform dispoziţiilor art. 92 Cod penal”, se arată în decizia judecătorilor.

De asemenea, proxenetul homosexual nu mai are voie să se apropie de victima da timp de trei ani.

”Cod penal interzice inculpatului ca pedeapsă complementară (…) de a comunica cu victima K. Cs. sau cu membrii de familie ai acesteia ori de a se apropia de acestea, pe o perioadă de 3 ani de la rămânerea definitivă a prezentei sentinţe”, se mai arată în decizia magistraților sătmăreni.

Info

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA