AcasăLifestyleMondenUN PONTIF MODERN - Papa Francisc, pe coperta ediției italiene Rolling Stone din...

UN PONTIF MODERN – Papa Francisc, pe coperta ediției italiene Rolling Stone din martie

DISTRIBUIȚI

UN PONTIF MODERN Fotografia papei Francisc cu degetul de la mâna dreaptă ridicat a apărut pe prima pagină a ediției italiene a revistei ‘Rolling Stone’ din 9 martie, care este dedicată unui înalt pontif ce pare „într-adevăr potrivit vremurilor actuale”, relatează EFE.

UN PONTIF MODERN Revista a informat joi într-un comunicat că a dedicat prima pagină papei Francisc deoarece suveranul pontif „spune lucruri de bun simț”, în asemenea măsură încât „singurătatea lui devine palpabilă”.

Un pontif modest — asemenea fotografiei de pe copertă — „ce pare într-adevăr adaptat vremurilor noastre”, notează revista dedicată muzicii și culturii urbane și a cărei ediție americană se editează din 1967.

‘Rolling Stone celebrează faptul că papa i-a cucerit pe tineri prin cuvintele sale adresate săracilor, prin tonul său apropiat oamenilor simpli și prin disponibilitatea sa atât de populară”, se arată în comunicat.

Revista abordează și viitoarea vizită pe care papa o va face la 25 martie la Milano (nordul Italiei), unde va vizita două familii în casele lor și se va întâlni cu tinerii pe stadionul din San Siro, printre alte evenimente.

sursa INFO

sursa FOTO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA