spot_img
AcasăActualitateSocialUn patron a retinut dar nu a virat catre stat taxele si...

Un patron a retinut dar nu a virat catre stat taxele si impozitele

DISTRIBUIȚI

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, punerea în mişcare a acţiunii penale şi trimiterea în judecată a inculpatului CHEREJI ŞTEFAN MARIUS, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

Inculpatul Chereji Ştefan Marius în perioada mai 2010 – ianuarie 2011, având calitatea de administrator a unei societăţi comerciale din municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş, a reţinut şi nu a vărsat în cel mult 30 de zile de la scadenţă, sumele reprezentând impozite şi contribuţii cu reţinere la sursă, cauzând un prejudiciu bugetului consolidat al statului în sumă de 27.068 lei. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Baia Mare.

Precizăm că, această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA