AcasăAdministrațieUN PAS CONCRET PENTRU STIMULAREA ECONOMICĂ A MARAMUREȘULUI - 500 de noi...

UN PAS CONCRET PENTRU STIMULAREA ECONOMICĂ A MARAMUREȘULUI – 500 de noi locuri de muncă create în Tăuții – Măgherăuș prin extinderea capacității de producție a firmei Weidmüller

spot_img

DISTRIBUIȚI

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Ionel Bogdan, a fost alături de echipa Weidmüller Interface România SRL cu ocazia evenimentului care marchează extinderea capacității de producție a societății. Au fost inaugurate halele de producție ale grupului, în prezența doamnei Angela Șandor, directorul general al companiei.

Odată cu finalizarea acestor lucrări de extindere, compania Weidmüller din Tăuții-Măgherăuș a devenit cea mai mare unitate de producție din cadrul Grupului Weidmüller. Este vorba despre o suprafață totală de 21.800 metri pătrați, menită să creeze 500 de noi locuri de muncă în Maramureș, contribuind astfel la dezvoltarea economică a județului.

„Felicitări Grupului Weidmüller pentru noul proiect și pentru toată activitatea pe care o desfășurați! Aveți tot sprijinul meu și al Consiliului Județean Maramureș”, a declarat Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA