AcasăNews AlertUN NOU TRANSFER LA CS MINAUR - Mihai Buşecan revine acasă

UN NOU TRANSFER LA CS MINAUR – Mihai Buşecan revine acasă

spot_img

DISTRIBUIȚI

UN NOU TRANSFER LA CS MINAUR Mihai Bușecan, fost handbalist la HCM Minaur, se întoarce acasă pentru a juca alături de echipa băimăreană în sezonul 2017/2018 de Liga Națională.

“Mă bucur că m-am întors acasă și sunt mulțumit de interesul celor de aici. Am ales ce este mai bine pentru mine și pentru familia mea în momentul de față.

Cunosc foarte bine colectivul și tot ce înseamnă spiritul Minaur și asta, zic eu, este un lucru benefic pentru toată lumea.

Sper ca împreună să reușim îndeplinirea obiectivelor propuse de conducerea clubului și să aducem din nou Baia Mare acolo unde îi este locul pe scena handbalului”, spune Mihai Bușecan.

“Mihai Bușecan este unul din pivoții buni ai campionatului și un jucător foarte puternic din punct de vedere fizic lucru care a contat foarte mult când ne-am gândit la aducerea lui. De asemenea este un foarte bun “om de vestiar” și un caracter deosebit.

A contat și faptul că a mai jucat la Minaur, stie ce înseamnă această responsabilitate, știe că publicul are mereu pretenții foarte mari, că presiunea rezultatelor va fi de asemenea mare și atunci ne așteptăm să nu aibă probleme de acomodare. Să îi urăm bun venit, succes și evoluții cât mai bune”, declară Raul Fotonea, antrenor CS Minaur.

Mihai Bușecan vine la CS Minaur după ce în sezonul 2016/2017 a jucat cu HC Vaslui în playoff-ul Ligii Naționale, ocupând locul opt la sfârșitul campionatului.

sursa info şi foto

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img
spot_img
TE-AR MAI PUTEA INTERESA