AcasăEvenimentSportUN NECRESCUT - Cornel Țălnar n-a vrut sa dea mana cu Ganea...

UN NECRESCUT – Cornel Țălnar n-a vrut sa dea mana cu Ganea și l-a înjurat!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Dinamoviștii au fost extrem de nervoși după egalul cu Universitatea Cluj, 1-1, de sâmbătă, de pe Arena Națională. mediat după fluierul de final al lui Cătălin Popa, jucătorii lui Cornel Țălnar s-au repezit spre arbitru reproșându-i mai multe momente din finalul jocului, printre care un penalty neacordat și lejeritatea cu care a tratat tragerile de timp ale oaspeților, în prelungiri.
În acest timp, Ionel Ganea, fost oficial în Ștefan cel Mare, și secund al lui Țălnar la Dinamo, acum tehnician al clujenilor, a mers spre banca de rezerve a lui Dinamo, întinzând mâna tuturor celor pe care îi întâlnea.
După ce s-a salutat cu Florentin Petre, unul dintre secunzii dinamoviști, a ajuns în dreptul lui Țălnar. Ganea s-a indreptat catre Talnar cu scopul de a da mana cu el, numai ca tehnicianul lui Dinamo a avut o reactie neasteptata. Foarte nervos, Talnar l-a impins pe antrenorul celor de la „U” Cluj si l-a injurat.
Uluit, Ganea n-a mai insistat si a plecat spre vestiare. In apararea sa, la conferinta de presa, Talnar a spus ca era nervos pe arbitraj si ca nu l-a injurat pe Ganea, pe care l-a catalogat drept frate.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA