spot_img
AcasăActualitateSocialUn minor i-a smuls lantisorul de la gatul unei femei pe bd...

Un minor i-a smuls lantisorul de la gatul unei femei pe bd Unirii din Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Purtătorul de cuvânt din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, punerea în mişcare a acţiunii penale şi trimiterea în judecată a inculpatului minor Ş.V., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

Inculpatul minor Ş.V. în data de 1.05.2013 în jurul orelor 16:00, în timp ce se afla pe B-dul Unirii din municipiul B.M., judeţul Maramureş, a folosit violenţe faţă de partea vătămată I.M. şi i-a sustras de la gât un lănţişor de aur, cauzându-i acesteia leziuni corporale care au necesitat pentru vindecare un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale precum şi un prejudiciu în cuantum de 1.000 lei.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Baia Mare .

Precizăm că, această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA