AcasăLifestyleMondenUN CELEBRU PROFET ÎN VIAȚĂ PREZICE - Al Treilea Război Mondial va...

UN CELEBRU PROFET ÎN VIAȚĂ PREZICE – Al Treilea Război Mondial va începe peste trei săptămâni

DISTRIBUIȚI

UN CELEBRU PROFET ÎN VIAȚĂ PREZICE Misticul sud-american Horacio Villegas, recunoscut pentu predicțiile cu privire la victoria lui Trump la Casa Albă și despre războiul din Siria, a anunțat că al Treilea Război Modial este doar la câteva săptămâni distanță, potrivit Realitatea.net.

După ce a prezis în prealabil atacul condamnat de Trump în Siria, asupra bazelor militare, acesta mărturisește că războiul nuclear va începe la aniversarea a 100 de ani de la apariția Fecioarei Maria la Fatima.

Villegas a precizat că oamenii trebuie să fie pregătiți pentru ce urmează și că între 13 mai și 13 octombrie 2017, „războiul va începe și va aduce distrugere, șoc și moarte”.

“Mesajul esențial pe care oamenii trebuie să-l știe ca să fie pregătiți pentru ce urmează este că, între 13 mai și 13 octombrie 2017, războiul va începe și va aduce distrugere, șoc și moarte”, a declarat misticul.

Horacio Villegas a mai spus în 2015 că un miliardar american va deveni „regele illuminati” care „va duce lumea într-un nou război mondial”.

sursa INFO

sursa FOTO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA