AcasăEvenimentUn barbat l-a taiat cu cutitul pe altul intr-un autobuz chiar in...

Un barbat l-a taiat cu cutitul pe altul intr-un autobuz chiar in faţa subunităţii de jandarmi Sighetu Marmaţiei

spot_img

DISTRIBUIȚI

arhiva

În după amiaza zilei de vineri, 15 noiembrie a.c., un echipaj de jandarmerie de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei a intervenit pentru luarea măsurilor legale în cazul unei altercaţii izbucnite într-un mijloc de transport în comun ce staţiona în staţia situată în apropierea reşedinţei Detaşamentului de jandarmi din municipiu.

Astfel, după primirea apelului, echipajul de jandarmi s-a deplasat la locul incidentului, identificând doi bărbaţi ce se agresau reciproc. Unul dintre aceştia i-a provocat tăieturi cu cuţitul în zona feţei, coborând din autobuz şi încercând să scape de oamenii legii.

Urmărit fiind aproape 300 de metri, după efectuarea somaţiilor legale, s-a procedat la imobilizarea, deposedarea de cuţit şi încătuşarea acestuia. Persoana în cauză, a continuat să ameninţe cu acte de violenţa pe cei prezenţi, precum şi pe bărbatul cu care avuse altercaţia.

Întrucât prezenta plăgi la nivelul feţei, la faţa locului a fost solicitat şi un echipaj SMURD pentru acordarea de îngrijiri medicale. Atât agresorul cât şi victima  care prezenta tăieturi la nivelul abdomenului, au fost transportaţi la Spitalul Sighetu Marmaţiei pentru investigaţii medicale.

În vederea efectuării cercetării la faţa locului,  zona în care a avut loc agresiunea a fost asigurată, până la sosirea unei echipe de specialiţti din cadrul Poliţiei Sighetu Marmaţiei.

Cele două persoane implicate în agresiune, ambii sigheteni de 40 respectiv 47 de ani, sunt susceptibile de săvârşirea următoarelor fapte de natură penală: port ilegal de cuţit, ultraj contra bunelor moravuri şi loviri şi alte violenţe, cercetările în cauză fiind în curs de desfăşurare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA