spot_img
AcasăActualitateSocialUn barbat din Viseu de Sus a fost amendat dupa ce a...

Un barbat din Viseu de Sus a fost amendat dupa ce a inceput sa strige ca-n codru in sediul Administratiei Finantelor Publice

DISTRIBUIȚI

Tulburarea ordinii publice într-o instituţie

Un echipaj de jandarmerie ce acţiona pe raza localităţii Vişeu de Sus  a fost solicitat vineri, 01 martie a.c., în jurul orei 12.30 să intervină la Administraţia Finanţelor Publice din localitate,  întrucât o persoană  tulbură ordinea publică. Jandarmii aflaţi în misiune l-au identificat pe Gheorghe R. în vârstă de 42 ani care, a tulburat ordinea publică prin strigăte spre indignarea oamenilor din instituţie, iar la solicitarea echipajului de jandarmi de a se legitima, acesta a refuzat să prezinte un act de identitate pentru a putea fi legitimat. Pentru faptele lui, acesta a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 400 lei.

Scandal în plină stradă

Un echipaj de jandarmerie de pe raza localităţii Vişeu de Sus, a acţionat în data de 01 martie, a.c., în jurul orei 22.30 pentru aplanarea unui conflict. Jandarmii aflaţi în serviciu, s-au deplasat pe strada T. Vladimirescu  din Vişeu de Sus unde un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a provocat scandal, îmbrâncind o altă persoană. Bărbatului, Ioan M. în vârstă de 29 ani, cu domiciliul în Vişeu de Sus, i-a fost aplicată o amendă contravenţională în valoare de 400 lei.

Scandal în plină stradă

Echipajul de jandarmerie ce acţiona vineri, 01 martie a.c., pe raza localităţii Baia Mare, în urma unui apel prin sistemul ,,112”, a intervenit la intersecţia B-dului Bucureşti cu strada Culturii unde a izbucnit un scandal. Jandarmii prezenţi la faţa locului au identificat patru persoane care au provocat şi participat la scandal, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi. Florica M., în vârstă de 18 ani, cu domiciliul în Coltău, Viorica L. în vârstă de 22 ani, cu domiciliul în Remetea Chioarului, Antonela R., în vârstă de 29 ani, cu domiciliul în Baia Sprie şi Viorica L. de 25 de ani au fost sancţionate cu amenda contravenţională în sumă de 900 lei.

Muzică la maxim

Sâmbătă, 02 martie a.c., în jurul orei 03.30, echipajul de jandarmerie de pe raza localităţii Baia Mare a fost sesizat despre faptul că B-dul Traian din municipiu se tulbura ordinea publică prin muzică la intensitate ridicată. Jandarmii ajunşi la faţa locului l-au identificat pe Adrian P. în vârstă de 27 ani, cu domiciliul în Baia Mare, pe care l-au sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei.

Drum presărat cu urlete

Grupa ordine şi siguranţă publică Şomcuta Mare a acţionat în data de 01 martie a.c., în jurul orei 22.30, în localitatea Remeţi pe Someş unde un bărbat, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, a tulburat liniştea publică prin urlete şi strigăte totodată adresând injurii şi ameninţări cu acte de violentă faţă de Ioan L. Jandarmii l-au sancţionat pe Vasile V., în vârstă de 26 ani, domiciliat în Iadara cu amenda contravenţionala in valoare de 200 lei.

Scandal în mijlocul oraşului Borşa

Echipajul de jandarmerie de pe raza oraşului Borşa a intervenit în data de 01 martie a.c., în jurul orei 16.30, în faţa unui local public de pe strada Victoriei unde doi bărbaţi au participat la scandal. Liviu C., de 21 ani şi Cornel G. ambii din localitatea Borşa au fost sancţionaţi cu amendă contravenţională în sumă de 300 lei.

Neînţelegeri rezolvate de jandarmi

Vineri, 01 martie a.c., în jurul orei 20.30, patrula de ordine şi siguranţă publică din Vişeu de Sus a surprins pe strada 22 Decembrie în faţa unui supermarket  un tânăr care i-a adresat cuvinte şi expresii jignitoare unui coleg de-al său pe fondul unor discuţii contradictorii. V. S. de 15 ani din Vişeu de Sus a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 100 lei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA