AcasăNews AlertVIDEO - UPDATE - ULTIMA ORĂ - Un bărbat a cazut în...

VIDEO – UPDATE – ULTIMA ORĂ – Un bărbat a cazut în gol de la etajul IV al unui bloc de pe strada Horea

DISTRIBUIȚI


Barbatul de aproximativ 34  de ani se pare ca a cazut chiar printre balustradele scarii, dintr-un bloc de pe strada Horea. Nimeni nu stie cum s-a putut intampla asa ceva. Un echipaj de politie s-a deplasat imediat la loculul unde a fost semnalat incidentul, in timp ce  barbatul a fost preluat de un echipaj SMURD si transportat de urgenta la spital. Pentru ca starea de sanatate a barbatului este grava, acesta suferind mai multe leziuni la nivelul capului, la locul incidentului este asteptata si o echipa de criminalisti.

Un echipaj al SMURD s-a deplasat de urgenţă într-un bloc din Baia Mare, unde un bărbat a căzut de la 15 metri înălţime în casa scărilor. Era beznă susţin locatarii blocului şi curentul electric nu funcţionează. A vrut să coboare, s-a prins de balustradă şi a căzut în gol. „M-au chemat vecinii să vin să văd ce s-a întâmplat. Era aici pe jos într-o baltă de sânge. A vrut să coboare de la etajul 4 şi a căzut printre balustrade. Acestea lipsesc. Eu am tot spus să vină cineva să pună că sunt copii aici dar nimeni nu a făcut nimic” a spus Gheorghe Gyulai, liderul rromilor din zonă.

Bărbatul s-a izbit puternic de betonul din casa scărilor de la parter. Un echipaj SMURD l-a transportat la spital în stare gravă. La locul accidentului, echipa de criminalişti a venit pentru cercetări.

2.actualmm.ro

El nu stătea aici. Dar în seara asta din garsoniera asta a mers. A băut şi a vrut să meargă să îşi mai cumpere alcool. Cum nu e lumina s-a prins de balustradă şi a tot căzut. Era prinsă doar cu o sârmă şi s-a fi lăsat mai tare şi a cedat” a povestit un locatar poliţiştilor şi criminaliştilor prezenţi la faţa locului.

Imobilul este locuit doar de familii nevoiaşe, asistate social. Acesta este în administrarea Primăriei Baia Mare. Poliţiştii vor încerca să stabilească dacă nu cumva autorităţile locale ar fi trebuit să remedieze defecţiunile sau să înlocuiască balustrăzile distruse sau lipsă.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA