AcasăActualitateSocialUn baimarean s-a ales cu dosar penal pentru ca a incercat sa...

Un baimarean s-a ales cu dosar penal pentru ca a incercat sa fure un parfum dintr-un supermarket

spot_img

DISTRIBUIȚI

La începutul acestei săptămâni, jandarmii maramureşeni au primit o sesizare telefonică despre sustragerea unor produse dintr-un supermarket din municipiul Baia Mare.

Echipa operativă de jandarmerie, ajunsă la faţa locului, l-a identificat pe Cristian T. de 40 ani din Baia Mare care a intrat în supermarket-ul situat pe strada G. Coşbuc din municipiu, de unde a luat o apă de toaletă pe care, a ascuns-o în buzunarul interior al hainei cu care era îmbrăcat. La casele de marcat, bărbatul a fost oprit şi condus în camera de odihnă până la sosirea jandarmilor. Dosarul cu actele de constatare întocmite a fost predat Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru continuarea cercetărilor.

Scandal  la sărbătoare

Jandarmii maramureşeni au asigurat măsurile de ordine publică în data de 26 mai a.c., la “Sărbătoarea Narciselor”, ediţia a XI-a, din localitatea Repedea.   Astfel, oamenii legii i-au sancţionat contravenţional pe Vasile T. de 18 ani, R. S. de 17 ani, ambii din localitate şi Vasile K. de 23 ani, din Poienile de sub munte care pe fondul unor neînţelegeri au provocat scandal. Pentru fapta lor, aceştia au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de 900 lei.

Injurii în plină stradă … 

O patrulă de ordine şi siguranţă publică de pe raza localităţii Vişeu de Sus a intervenit în data de 26 mai a.c., în jurul orei 23.30, pe strada Bogdan Vodă, din localitate unde o femeie, Anuţa M., în vârstă de 34 ani, a adresat cuvinte şi expresii jignitoare lui Ramona M. Jandarmii i-au stabilit identitatea, sancţionând-o cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei.

… dar şi la Peco

Luni, 27 mai a.c., în jurul orei 24.30, jandarmii de pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, au sancţionat contravenţional un bărbat care, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a adresat expresii şi cuvinte jignitoare personalului aflat în serviciu la  staţia Peco.

David M. în vârstă de 18 ani, cu domiciliul în Sighetu Marmaţiei, a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 100 lei.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA