AcasăEvenimentUn baimarean este acuzat de comiterea infractiunilor de viol si violare de...

Un baimarean este acuzat de comiterea infractiunilor de viol si violare de domiciliu

spot_img

DISTRIBUIȚI

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au dispus, la data de 13 ianuarie 2015, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului BOLDIŞ VALER,pentru săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi viol. În data de 12.01.2015, faţă de inculpat a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 12 ianuarie 2015, în jurul orelor 22.30, inculpatul Boldiş Valer a pătruns în locuinţa persoanei vătămate E.A. şi i-a propus să întreţină un raport sexual. Deşi persoana vătămată a refuzat şi i-a solicitat să părăsească locuinţa, inculpatul a exercitat acte de violenţă asupra acesteia, în acest fel fiind constrânsă să întreţină un raport sexual oral cu inculpatul. Persoanei vătămate i-au fost cauzate leziuni traumatice care necesită pentru vindecare un număr de 12-13 zile de îngrijiri medicale.

Dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Baia Mare.

Precizăm că, punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA