AcasăActualitatePoliticUn apel la onoare şi la responsabilitate politică! Stimaţi Parlamentari ai Puterii,

Un apel la onoare şi la responsabilitate politică! Stimaţi Parlamentari ai Puterii,

DISTRIBUIȚI

În Piaţa Universităţii în iulie 1997 preşedintele SUA a recunoscut: „Nici un popor din Europa nu a suferit mai mult represiunea comunistă, nici un popor nu a plătit un preţ mai mare pentru dreptul fundamental de a trăi liber.”
Azi nu mai poţi să pleci în munţi ca să lupţi pentru adevăr, pentru bunăstare, pentru libertate, ci poţi să o faci prin gesturi simple: să-ţi asculţi propria conştiinţă şi să nu stai prins „cu cătuşe” în băncile Parlamentului, votând pentru decimarea propriului tău popor.
Vi se pare prea dur cuvântul decimare? Dar, ce se întâmplă cu pensionarii României, cu bolnavii de cancer lipsiţi de medicamente, cu atâţia sinucigaşi care găsesc astfel o rezolvare a vieţii lor înglodate în datorii, cu tinerii care stau cu diplomele în buzunar şi fără un loc de muncă, cu nou născuţii abandonaţi de părinţi încă de la naştere pentru că nu au resurse să-i crească, cu regiile care au atins cifre astronomice, inumane?
Stimaţi parlamentari din coaliţia la putere aşteptăm să vă exercitaţi dreptul fundamental la vot, vineri 27 aprilie 2012, la Moţiunea de Cenzură, aşa cum cereţi cetăţenilor României să fie prezenţi la urne în iunie şi în noiembrie 2012! Vă cerem un gest de onoare şi de responsabilitate politică.
Lucia Hossu Longin

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA