AcasăActualitate112ÎN URMA PRODUCERII UNUI ARC ELECTRIC - Un adolescent de 17 ani...

ÎN URMA PRODUCERII UNUI ARC ELECTRIC – Un adolescent de 17 ani a ars de viu după ce s-a electrocutat într-o gară

DISTRIBUIȚI

ÎN URMA PRODUCERII UNUI ARC ELECTRIC Un tânăr în vârstă de 17 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a urcat pe un vagon de tren marfar, în staţia CFR Aiud, şi s-a electrocutat. Se întorcea de la Zilele comunei Lopadea Nouă, împreună cu prieteni.

Potrivit IPJ Alba, luni, 28 august, în jurul orei 4.00, polițiștii Serviciului Transporturi au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană a fost electrocutată în staţia CFR Aiud, scrie Observator.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că un minor în vârstă de 17 ani, din municipiul Aiud, în timp ce se întorcea împreună cu alţi tineri, de la o serbare câmpenească ce a avut loc în comuna Lopadea Nouă, pentru a scurta drumul spre domiciliu, a traversat liniile de cale ferată pe care erau staţionate două trenuri de marfă.

La un moment dat, tânărul s-a desprins de grupul său şi s-a urcat pe unul dintre vagoane, fiind electrocutat, în urma producerii unui arc electric.

Victima a suferit leziuni grave şi a fost transportată la spitalul din Aiud de unde a fost transferat la un spital din Sibiu. Cercetările sunt continuate.

Info

Citeşte şi PERCHEZIŢII LA POLIŢIA RUTIERĂ – Agenţii rutieri ar fi făcut chiar şi 1.000 de euro pe tură din şpăgile şoferilor

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA