AcasăEvenimentSportUMILINŢĂ - Un stelist a fost expulzat din țară

UMILINŢĂ – Un stelist a fost expulzat din țară

DISTRIBUIȚI

UMILINŢĂ Steaua a dus la un nivel superior metodele de batjocorire la adresa jucătorilor indezirabili! Un fotbalist adus cu surle și trâmbițe de echipa „roș-albaștrilor” a fost expulzat din țară!

UMILINŢĂ Jean Sony Alcenat a fost transferat vara trecută, dar haitianul a intrat repede pe lista neagră a lui Becali, care după meciul cu Rosenborg a început să-l critice tot mai dur.

În iarnă, ex-petrolistul a fost împrumutat la FC Voluntari, dar după o iarnă de umilințe, de antrenamente la liceul „Mircea Eliade” și de încercări disperate de a-l face să-și rezilieze contractul.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani care mai are contract cu Steaua până în 2018 n-a vrut să renunțe și pace. Steaua a găsit altă modalitate de a scăpa de el. „Alcenat n-a făcut contract de casă și nu i-au mai dat viza, l-au expulzat! Noi îi dădeam doar banii, 500 de euro, dar el n-a făcut contract de închiriere. Conform regulamentelor, se suspendă contractul! Dacă 6 luni nu rezolvă, contractul se suspendă! Am făcut economie 160.000 de euro (n.r. – salariile lunare) cu plecările lui Tade, Alcenat, Chipciu și Varela, bani cu tot cu taxe. Și am încasat 4 milioane. E rău?!”, s-a lăudat Gigi Becali la Sport.ro.

Jucătorul care în 2014 avea o cotă de 1,7 milioane de euro nu mai valorează acum decât 350.000 de euro. La Steaua el a bifat doar 11 apariții și o singură pasă decisivă!

sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA