AcasăEvenimentSportUMILINȚĂ TOTALĂ - Naționala României a pierdut rușinos în fața Braziliei la...

UMILINȚĂ TOTALĂ – Naționala României a pierdut rușinos în fața Braziliei la JO

DISTRIBUIȚI

UMILINȚĂ TOTALĂ Naționala feminină de handbal a României a pierdut și al doilea meci de la Jocurile Olimpice, după eșecul surprinzător din jocul de debut, 19-23 cu Angola.

„Tricolorele” n-au avut nicio șansă în fața Braziliei, care a condus încă din startul meciului și conducea la trei goluri diferență după numai cinci minute. România nu s-a putut apropia la mai puțin de două goluri și a intrat la pauză cu un handicap de cinci goluri, 9-14.

Naționala noastră a fost demolată în repriza a doua, în care a marcat primul gol după peste șase minute, prin Laura Chiper.

România a primit chiar și un gol din poartă în poartă, de la fostul goalkeeper al lui HCM Baia Mare, Barbara Arenhart.

Avansul braziliencelor a crescut constant: 17-9 (minutul 36), 20-11 (minutul 44), 23-12 (minutul 51), 25-13 (minutul 55) și chiar 26-13 la final.

Cu doar patru goluri marcate în repriza secundă și 13 în total, România a pierdut cu cel mai categoric scor înregistrat până acum la turneul feminin de handbal de la Jocurile Olimpice.

Îmi e ruşine de ce am jucat, parcă suntem în vacanţă. Simt că nu am evoluat niciodată atât de prost„, a sintetizat Oana Manea, pivotul României, dezastrul din partida cu Brazilia, a anunţat TVR.

Cristina Neagu, cu șase goluri, a fost cea mai bună marcatoare a naționalei noastre, pentru care au mai punctat Melinda Geiger și Oana Manea, câte două goluri, Valentina Ardean-Elisei, Patricia Vizitiu și Laura Chiper, cu câte un gol.

Golgetera meciului a fost însă fosta handbalistă a lui CSM București, Ana Paula Rodrigues, cu opt reușite. Alexandra do Nascimento, fostă jucătoare a lui HCM Baia Mare, a fost a doua marcatoare a Braziliei, cu patru goluri.

Cu două eșecuri în primele două meciuri de la Rio, naționala lui Tomas Ryde nu-și mai permite niciun pas greșit în următoarele trei meciuri din grupa A, cu Muntenegru, Spania și Norvegia, pentru a mai spera la o clasare între primele patru locuri în grupă, care duce în sferturile de finală ale turneului.

Următorul joc, contra Muntenegrului, se joacă miercuri, de la ora 17.30.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA