AcasăLifestyleMondenUMILINŢĂ MAXIMĂ - Mutu, îngenuncheat de un chelner

UMILINŢĂ MAXIMĂ – Mutu, îngenuncheat de un chelner

DISTRIBUIȚI

UMILINŢĂ MAXIMĂ. În octombrie anul trecut, fostul fotbalist român Adrian Mutu (37 de ani) a fost condamnat la 14 luni de închisoare de justiția italiană, pentru lovirea unui ospătar din Florența, kosovarul Berat Racaj, în 2010, pe vremea când evolua la Fiorentina.

Pedeapsa a fost dictată cu suspendare, în primă instanță de Tribunalul din Florența, ”Briliantul” fiind condamnat și la plata unei amenzi penale de 15.000 de euro.

Luca Spaziani, apărătorul chelnerului, susținea că, potrivit deciziei din 23 octombrie 2015, neapelată de avocații fostului fotbalist, Adi trebuie să plătească cei 15.000 de euro înainte de verdictul ultimei instanțe. ”Dacă Mutu nu plătește, el nu poate intra în Italia!”, afirma Spaziani. ”Mutu nu mai apare cu nici o proprietate la Florența sau la Cesena. Și-a schimbat domiciliul, e greu de găsit. Cert e că dacă nu achită amenda penală, riscă mult. Pedeapsa cu suspendare poate deveni cu executare”.

Între timp, de vineri, împreună cu Sandra, logodnica sa, Adrian Mutu e în Italia, la Florenţa, ca invitat special al conducerii Fiorentinei cu ocazia sărbătorii a 90 de ani de la înfiinţarea clubului. „Briliantul” a fost primit cu entuziasm la aeroport şi, purtând la gât un fular al grupării viola, a răspuns întrebărilor puse de jurnalişti.

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA