Acasă Actualitate Politic UMĂR LA UMĂR – PSD Maramureș susține candidature lui Dragnea la șefia...

UMĂR LA UMĂR – PSD Maramureș susține candidature lui Dragnea la șefia partidului

DISTRIBUIȚI

Organizația PSD Maramureș și-a manifestat susținerea fermă pentru candidatura lui Liviu Dragnea la președinția Partidului Social Democrat, încă din luna iulie. Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș a declarat că nu există nicio altă persoană,  astăzi, în interiorul PSD, care să îndeplinească toate calitățile pe care Liviu Dragnea le deține.

”Este, credem, singurul om care poate garanta succesul PSD în alegerile din 2016, singurul om care reușește să unească partidul într-un moment greu și singurul om în care PSD Maramureș are deplină încredere. Reprezentanții PSD Maramureș din administrațiile publice locale, parlamentarii PSD Maramureș, membrii simpli din organizația social-democrată și-au exprimat suportul fără echivoc pentru Liviu Dragnea, la scrutinul din 11 octombrie. Liviu Dragnea este omul care cunoaște în detaliu viața internă a organizațiilor județene, omul care a menținut legătura cu teritoriul și a avut mereu o ușă deschisă pentru noi. Acesta este motivul pentru care Liviu Dragnea merită și are întregul respect al social-democraților maramureșeni, respect care a venit ca o consecință firească a lucrurilor”, a declarat Zetea.

Gabriel Zetea a arătat că organizația social-democrată nu este interesată de nicio altă candidatură la șefia PSD. ”Pur și simplu nu suntem interesați de alte candidaturi, deși este dreptul fiecăruia să își anunțe candidatura la președiția PSD. Suntem un partid democratic, dar, așa cum am afirmat și la ședința de luni, 21 septembrie, a Comitetului Executiv Național al PSD, rog competitorii înscriși în cursa pentru funcția supremă în partid să urmărească agenda partidului, interesul general al PSD și nu o agendă proprie. Iar azi, cei trei membrii care și-au anunțat candidatura, Robert Negoiță, Șerban Nicolae și Daniel Savu urmăresc, din punctul nostru de vedere, interesul lor personal.

PSD Maramureș nu se va lăsa influențat de niciun mesaj de destabilizare care urmărește dezbinarea partidului și nu unitatea PSD, motiv pentru care vom vota Liviu Dragnea pentru funcția de președinte al PSD la scrutinul din 11 octombrie”, a arătat președintele județean al social-democraților, Gabriel Zetea.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA