spot_img
AcasăActualitateSocialUMANITAR - Meci caritabil de fotbal în sală iniţiat de jandarmii maramureşeni

UMANITAR – Meci caritabil de fotbal în sală iniţiat de jandarmii maramureşeni

DISTRIBUIȚI

UMANITAR Campania umanitară „Jandarmii alături de Emanuel” a fost demarată la începutul lunii martie, din iniţiativa personalului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş.

UMANITAR Această acţiune se încadrează în şirul manifestărilor dedicate aniversării a 167 ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

Scopul acţiunii l-a reprezentat creşterea încrederii societăţii civile în instituţia jandarmeriei, apropierea şi deschiderea faţă de cetăţeni, sprijinirea unor cazuri deosebite.

Cazul susţinut este cel al unui băiat de 14 ani, Emanuel, din Baia Mare, un pasionat de sport, cu rezultate foarte bune la învăţătură, care mai are nevoie de încă o intervenţie chirurgicală pentru alinierea mandibulei şi refacerea pavilionului la urechea stângă.

În acest sens, au fost puse bazele manifestărilor propuse, totul culminând cu desfăşurarea în ziua de marţi, 28 martie, de la ora 15.00, la Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare, a meciului caritabil de fotbal în sală, între reprezentativa jandarmilor şi o reprezentativă a personalităţilor şi gloriilor sportului judeţului Maramureş.

Informaţii furnizate de IJJ Maramureş

sursa FOTO

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA