AcasăActualitateSocialUMANITAR - Ghiozdane, rechizite și aragazuri au ajuns la copiii instituționalizați din...

UMANITAR – Ghiozdane, rechizite și aragazuri au ajuns la copiii instituționalizați din județ

DISTRIBUIȚI

Ministrul delegat pentru Dialog  Social, senatorul PSD de Maramureș Liviu Pop, se ține de cuvânt. Așa cum a promis, donează majorarea de salariu caselor de tip familial. Prin Fundația Liviu Marian Pop au fost achiziționate șapte aragazuri care au ajuns la tot atâtea case de tip familial unde sunt găzduiți copii și tineri aflați în grija statului.

”Așa cum am promis în momentul în care a fost emis acel act normativ prin care s-a majorat indemnizația celor din Guvernul României, iată că diferența dintre venitul meu și ceea ce urmează să primesc în baza ordonanței o donez cazurilor sociale, azilelor pentru bătrâni și caselor de tip familial. Am început la nivelul județului Maramureș avându-i alături pe cei din conducerea DGASPC și CJ Maramureș. Este un gest de normalitate, iar luna viitoare voi continua acest lucru, având în vedere că deja copiii și tinerii beneficiari din centre mi-au spus că au nevoie fie de un televizor, fie  de mobilier. Nu mă voi opri aici. Cu siguranță acest proiect va continua. Mulțumesc domnului secretar de stat Maricel Popa și firmei Tehnoton împreună cu care am reușit să donăm cele șapte aragazuri”, a declarat Liviu Pop.

donatii 1Conducerea DGASPC  Maramureș a mulțumit pentru sprijinul primit. ”În unele centre aragazurile existente erau foarte vechi și nu îndeplineau cerințele existente. Este un gest nobil, demn de urmat și de alte persoane care doresc să ne sprijine. Mai avem nevoie de mobilier, televizoare moderne și de unele dotări pentru aceste centre”, a punctat Alina Coste, director DGASPC Maramureș.

Având în vedere că a început un nou an școlar, ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, a donat 140 de ghiozdane, penare și caiete pentru ciclul primar și gimnazial. Acestea au ajuns la elevii cu probleme sociale din localitățile Vișeu și Ruscova. Obiectele au fost achiziționate cu sprijinul domnului Ioan Căvășan, administrator al societății Flying Impex SRL din Baia Mare.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA