spot_img
AcasăActualitate112ULTRAJ ÎN SĂLAJ – Și-a pus câinele să muște un polițist. Bărbatul...

ULTRAJ ÎN SĂLAJ – Și-a pus câinele să muște un polițist. Bărbatul este acum în arest preventiv

spot_img

DISTRIBUIȚI

ULTRAJ ÎN SĂLAJ   Un bărbat, în vârstă de 48 de ani, a fost arestat preventiv, după ce și-a pus câinele să muște un polițist din județul Sălaj. Individul, care a făcut un scandal echipajul de Poliție, este acuzat de ultraj și de distrugere.

Incidentul a avut loc în satul Sici, comuna Pericei din județul Sălaj. Bărbatul a făcut prăpăd în magazinul sătesc. A făcut praf mai multe scaune, pahare și chiar o masă. Apoi, a plecat furios spre casă, scrie magazinsalajean.ro.

Proprietarul prăvăliei a sunat la 112, iar polițiștii postului din Pericei s-au dus glonț spre casa săteanului pus pe scandal. Când i-a văzut pe oamenii legii în fața casei sale, omul și-a luat câinele din rasa ciobănesc mioritic și l-a asmuțit asupra unuia dintre polițiști.

Agentul a fost transportat cu ambulanța la spital, după ce a fost mușcat de animal. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Magistrații Judecătoriei Şimleu Silvaniei au dispus ca individul să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzațiile de distrugere și ultraj.

Sursă info.

Sursă foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA