AcasăEvenimentSportULTIMUL TROFEU - Mircea Lucescu a câștigat Cupa Ucrainei și s-a despărțit...

ULTIMUL TROFEU – Mircea Lucescu a câștigat Cupa Ucrainei și s-a despărțit de Sahtior!

DISTRIBUIȚI

Oleksandr Gladky a marcat ambele goluri ale formației din Donețk (42, 57) și a adusCupa în vitrina „minerilor”.

La ceremonia de premiere, jucătorii lui Şahtior au apărut îmbrăcaţi cu tricouri pe care scria „Mulţumim, Mister!”.

Acesta a fost al 22-lea trofeu câștigat de Mircea Lucescu alături de Șahtior Donețk și, din câte se pare, ultimul. Antrenorul în vârstă de 70 de ani este la final de contract cu ucrainenii și au apărut o mulțime de anunțuri potrivit cărora ar urma ca, din această vară, să treacă pe banca rușilor de la Zenit St. Petersburg sau să revină la Galatasaray Istanbul, grupare pe care a mai pregătit-o și în perioada 2000-2002.

574095be95f9cfe40eff117c

Finala Cupei Ucrainei, câştigată de Şahtior, sâmbătă, scor 2-0, în faţa Zoryei Luhansk, a fost ultimul meci al lui Mircea Lucescu pe banca formaţiei din Doneţk, iar oficialii clubului i-au mulţumit pentru munca depusă în cei 12 ani de mandat, printr-un mesaj pe site-ul oficial.

În 2011, Mircea Lucescu a primit o stea cu numele său pe Walk of Fame-ul clubului, de lângă Donbass Arena.

Clubul Şahtior Doneţk îi urează mult succes în carieră antrenorului Mircea Lucescu, la viitoare sa echipă. Conducerea, împreună cu milioanele de fani ai Şahtiorului îi mulţumesc pentru perfomanţele obţine cu echipa de-a lungul anilor petrecuţi pe Donbass Arena. Bravo, Mister! Mulţumim!„, este mesajul postat pe site-ul Şahtiorului.

Antrenorul român o va părăsi pe Şahtior, după 12 ani petrecuţi în Ucraina, timp în care a cucerit opt titluri de campion al Ucrainei, şase Cupe ale Ucrainei, şapte Supercupe şi Cupa UEFA, în 2009. În total, 22 de trofee. Cele 12 sezoane consecutive petrecute de „Il Luce” la Doneţk înseamnă un record al clubului, timp în care românul în vârstă de 70 de ani a fost desemnat de opt ori antrenorul anului în Ucraina.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA