AcasăslolvaciaULTIMUL ROMANTIC - La aproape 82 de ani un solist român scoate...

ULTIMUL ROMANTIC – La aproape 82 de ani un solist român scoate un nou album de dans

spot_img

DISTRIBUIȚI

Cel mai în etate solist de muzică ușoară, Alexandru Jula, se declară, cu câteva luni înainte să împlinească 82 de ani, ”Ultimul romantic”. Album ce va fi lansat pe 5 aprilie, la Magazinul ”Muzica” din București.

al jula tanarMaestrul va fi susținut de Stela Enache, solistă cu o carieră respectabilă în istoria muzicii ușoare românești. Longevivul solist care l-a încântat și pe Petru Groza, șef al statului ce a trecut în neființă în 1958, dar și pe Nicolae Ceaușescu și care se identifică cu unul dintre cele mai mari succese din muzica românească –”Soția prietenului meu”, Alexandru Jula a lansat anul trecut și o carte biografică ce poartă același titlu -”Ultimul romantic”.

”Mă simt extraordinar, şi-mi doresc să urc iar pe scenă”, ne-a declarat veteranul solist care, în urmă cu 18 ani, a suportat şi o complicată operaţie pe cord, în urma căreia i s-au pus trei by-pass-uri.

Despre ”Soţia prietenului meu”, una din cele mai ascultate melodii ale anilor ’60, aceasta a fost iniţial interzisă de cenzura partidului datorită mesajului său. Însă, la un spectacol la care a asistat chiar Nicolae Ceauşescu, acesta a cerut expres să se cânte melodia în cauză, luând prin surprindere întreaga cancelarie de partid.

sursă text și foto libertatea.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





TE-AR MAI PUTEA INTERESA