AcasăAdministrațieULTIMELE ZILE DE PROMOȚII - La Ambiance Deco găsești mii de cadouri...

ULTIMELE ZILE DE PROMOȚII – La Ambiance Deco găsești mii de cadouri și decorațiuni pentru un Crăciun de poveste

DISTRIBUIȚI

Ne mai despart câteva zile de una dintre cele mai frumoase sărbători de peste an, Crăciunul. Fiecare dintre noi își dorește să aibă în aceste zile de sărbătoare casa pregătită cum se cuvine pentru familie și prieteni, alături de care ne dorim să împărtășim spiritul Crăciunului, comuniunea în credință, iubire și pace.

Dacă nu ai avut încă timp să îți pregătești casa de sărbători, dacă îți lipsesc decorațiuni și cadouri de pe lista pregătită cu atenție și dorința de a-i impresiona pe cei dragi, magazinul Ambiance Deco te așteaptă cu mii de produse de poveste, decorațiuni specifice Crăciunului și cadouri potrivite pentru toți cei dragi.

AMBIANCE DECO BAIA MARE

Moși Crăciuni mici și mari, elfi, îngerași și alte persoanje de poveste te așteaptă să treci pragul magazinului Ambiance Deco, situat în Piața Revoluției nr.5. Aici găsești cele mai frumoase podoabe pentru bradul de Crăciun, pentru decorarea apartamentului sau al casei. În ceea ce privește cadourile, opțiunile sunt și aici nelimitate, pentru toate gusturile și bugetele. Decorațiunile spre exemplu, pornesc de la 7 lei și tot aici vei reuși să achiziționezi cadouri pentru toți cei dragi chiar și dacă nu dispui de un buget generos.

 

AMBIANCE DECO BAIA MARE
Ambiance Deco, Piața Revoluției nr.5, deschis de luni până vineri între orele 09:00 -19:00 și sâmbătă între 09:00 – 13:00.
 
PROGRAM DE SĂRBĂTORI AMBIANCE DECO BAIA MARE:
Zilele 25.12.2016 și 26.12.2016 – închis
Zilele de 01.01.2017 și 02.01.2017- închis
Din 03.01.2017 se reia programul normal
AMBIANCE DECO BAIA MARE

Pentru a vedea o mică parte din marea ofertă a celor de la Ambiance Deco, am pregătit pentru tine un slideshow cu fotografii realizate în magazin:

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA