AcasăEvenimentSportULTIMA PARTIDĂ A SEZONULUI - Victorie pentru CS Minaur la Braşov

ULTIMA PARTIDĂ A SEZONULUI – Victorie pentru CS Minaur la Braşov

spot_img

DISTRIBUIȚI

ULTIMA PARTIDĂ A SEZONULUI CS Minaur a încheiat victorioasă ultima partidă a sezonului, scor 36-28 în deplasare la CSU CNOT Brașov. Cu această victorie, CS Minaur ajunge la cota 25 în acest sezon.

La pauză, scorul a fost 19-13 în favoarea echipei noastre. În această deplasare, antrenorul Raul Fotonea a inclus în lot doar zece jucători. Sportivii care au evoluat în majoritatea meciurilor în decursul acestui sezon primind liber de la Raul Fotonea.

Băimărenii s-au distanțat pe tabela de marcaj încă din primele zece minute ale jocului, scor 8-3.

În următoarele zece minute, gazdele au reușit să reducă diferența la patru goluri, scor 9-13, însă insuficient, la pauză echipa noastră intrând la vestiare cu un avantaj de șase goluri, scor 19-13.

Repriza secundă a fost una fără istoric, menținându-se în mare parte a timpului diferența înregistrată la pauză. La finalul jocului, echipa noastră s-a impus cu 36-28.

CS Minaur: Alexandru Bucătaru (a marcat un gol) – Răzvan Mledenciu (9 goluri), Alexandru Farcaș (7), Yurii Pop (6), Tudor Botea (4), Cristi Bodnărescu (3), Robert Nagy (2), Răzvan Farcaș (2), Călin Căbuț (1), Benjamin Szabo (1). Antrenor: Raul Fotonea

CS Minaur încheie campionatul pe primul loc, având 61 de puncte după 21 de meciuri. Bilanțul echipei noastre este de 25 victorii, 1 egal și nici o înfrângere. Cu acest parcurs, CS Minaur promovează în Liga Națională.

sursa info minaur.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA