AcasăAdministrațieULTIMA ORĂ | Vlad Duruș, prefectul USR de Maramureș, a fost demis...

ULTIMA ORĂ | Vlad Duruș, prefectul USR de Maramureș, a fost demis din funcție

DISTRIBUIȚI

Guvernul Cîţu a demis în şedinţa joi toţi cei 14 prefecţi şi 28 de subprefecţi. Premierul a confirmat revocarea lor din funcţie în conferinţa de presă de după şedinţa de Guvern. Deciziile au plecat pentru publicare la Monitorul Oficial.

Guvernul Cîţu a demis în şedinţa joi toţi cei 14 prefecţi şi 28 de subprefecţi. Premierul a confirmat revocarea lor din funcţie în conferinţa de presă de după şedinţa de Guvern. Deciziile au plecat pentru publicare la Monitorul Oficial

Premierul afirmase zilele acestea că se gândeşte la posibilitatea îndepărtării din funcţii a prefecţilor, subprefecţilor şi secretarilor de la stat de la USR-PLUS, după ce miniştrii au demisionat, iar partidul condus de Dan Barna şi Dacian Cioloş a depus o moţiune de cenzură.

Azi am avut şi eliberări de prefecţi şi subprefecţii. Nu sunt numiţi alţii în locul lor. Atribuţiile lor vor fi luate de subprefecţi”, a declarat premierul, conform Adevărul.

Așadar, conform declarației primului ministru, atribuțiile de prefect vor fi preluate de subprefecții Enikö-Erzsébet Krizsanovszki (UDMR) și Rudolf Stauder (PNL).

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA