AcasăAdministrațieULTIMA ORĂ: VEZI DOCUMENTUL OFICIAL – Aeroportul din Maramureș este, începând de...

ULTIMA ORĂ: VEZI DOCUMENTUL OFICIAL – Aeroportul din Maramureș este, începând de mâine, operațional. Reluarea zborurilor, în așteptare

spot_img

DISTRIBUIȚI

VEZI DOCUMENTUL OFICIAL  Aeroportul Internațional Maramureș Baia Mare devine operațional începând de mâine, 21 iunie. Directorul General al Romatsa, Mircea Boștină, împreună cu secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Dragoș Titea, au semnat astăzi decizia privind intrarea în operare a aeroportului.

Deși au existat zvonuri cum că aeroportul va fi funcțional din luna iunie a acestui an, nimeni din administrația județeană nu a oferit o dată oficială. Cel mai probabil urmează ca în următoarele zile să se anunțe data la care vor fi reluate zborurile.

În urmă cu puțin timp, secretarul de stat al PSD din Ministerul Transporturilor a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care a atașat decizia:

Am semnat azi decizia R.A. ROMATSA care prevede că începând cu data de 21 Iunie, intră în operare la Aeroportul Internațional Maramureș procedura de apropiere instrumentală NDB RWY 09. Am semnat această decizie cu mândrie și plin de încredere că, împreună cu forța administrației județene, Aeroportul va deveni principala poarta de intrare în Maramureș care va dezvolta, în primul rând, economia județului nostru. În curând, și despre reluarea zborurilor!”, a scris Titea.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA