AcasăEvenimentULTIMA ORĂ – Unul dintre autorii jafului de la Banca Transilvania din...

ULTIMA ORĂ – Unul dintre autorii jafului de la Banca Transilvania din Baia Mare a fost prins

spot_img

DISTRIBUIȚI

ULTIMA ORĂ  Libertatea pentru infractori nu poate fi decât o iluzie: un bărbat, bănuit de comiterea tâlhăriei la o unitate bancară din Baia Mare, a fost identificat de poliţişti şi arestat preventiv.

Soluţionarea cazului de tâlhărie, comisă în luna mai a.c., într-o unitate bancară din municipiul Baia Mare, a fost o prioritate a poliţiştilor Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Încă din momentul în care a fost sesizată fapta, s-a constituit o echipă complexă de cercetare, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare, pentru identificarea şi prinderea autorilor. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate de poliţişti, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Baia Mare a emis trei mandate de percheziție domiciliară.

Astfel, ieri, 5 iulie, poliţiştii au efectuat cele trei percheziții domiciliare, una la sediul unei societăţi comerciale şi două la persoane fizice, în județele Bihor și Caraș-Severin. Toate activităţile specifice desfăşurate de poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz, precum şi cooperarea cu alte structuri de specialitate, şi-au dovedit eficienţa.

Ieri, a fost identificat unul dintre bănuiţi: un bărbat, de 40 de ani, domiciliat în Caraş-Severin, care locuia fără forme legale în Oradea. În baza probatoriului administrat, acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi prezentat instanţei competente, care a dispus arestarea sa preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a comis fapta, identificarea tuturor persoanelor implicate şi recuperarea prejudiciului.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA