AcasăEvenimentVIDEO - PERICOL IN PASUL GUTÂI - Un copac a căzut pe...

VIDEO – PERICOL IN PASUL GUTÂI – Un copac a căzut pe DN18 blocând circulaţia. Un autobus plin cu călători la un pas să fie strivit

DISTRIBUIȚI

Un copac s-a rupt si s-a prabusit in Pasul Gutai in momentul de fata circulatia se desfasoara pe un singur sens. La fata locului se afla si un echipaj de politie pentru fluidizarea traficului.

Actualizare1: Timp de cateva minute au asteptat soferii ca cineva de la drumuri sa degajeze carosabilul, asa ca au luat chiar ei drujba in mana si au inceput sa taie copacul, deblocand circulatia.  In continuare drumul din Pasul Gutai este un real pericol pentru toti soferii care trec pr DN18 si asta deoarece si alti copaci pot sa cada in orice moment. ,,Am vazut numa cum cade, noroc ca am apucat sa trec. Am vazut ca la cealalta masina o trecut la milimetru” a declarat unul dintre soferii aflati in trafic in momentul prabusirii copacului. ,,Am fost solicitati prin apelul de urgenta sa venim pe Pasul Gutai deoarece s-a rupt un copac si am procedat la dirijarea circulatiei pentru fluidizarea traficului. Acum se circula pe o banda. Din cauza caderilor masive de zapada mai sunt si alti copaci identificati ca trebuind sa fie taiati pentru a impiedica astfel de incidente” a declarat Mircea Rogojan din cadrul politiei Baia Sprie.

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA