AcasăEvenimentULTIMĂ ORĂ - Un autocamion plin cu hârtie arde ca o torță...

ULTIMĂ ORĂ – Un autocamion plin cu hârtie arde ca o torță pe DN1C Baia Mare – Dej (VIDEO AMATOR)

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un incendiu violent a fost semnalat la 112 pe drumul național 1 C Baia Mare – Dej la un autocamion plin cu hârtie, înmatriculat în Slovacia. În localitatea  Căpâlna (județul Salaj), șoferul slovac a declarat că a  simțit miros de fum, dar și-a continuat drumul spre Dej. Abia la intrarea în Câțcău (județul Cluj), după circa 5  kilometri parcurși, a tras pe dreapta să vadă despre ce e vorba. Era deja prea târziu, focul s-a extins inclusiv la cabină.

Șoferul a încercat, dar nu a mai putut stinge flăcările izbucnite la cabina autocamionului. Flăcările au mistuit-o în întregime, precum și o parte din încărcătură. Mai mult, focul s-a extins și la vegetația uscată din zonă. Două echipaje ale pompierilor militari din Dej au intervenit pentru stingerea focului. În acest moment acesta a fost stins. Traficul rutier se desfășoară pe o singură bandă.

Daca ati surprins fotografii sau imagini video care pot deveni stire va rugam sa ni le trimiteti  pe adresa: contact@2.actualmm.ro. Noi le vom publica pentru a le vedea toti maramuresenii si nu numai.

Stire în actualizare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA