AcasăEvenimentUPDATE 2 - ULTIMĂ ORĂ - TRAGEDIE LA REPEDEA - Un copac...

UPDATE 2 – ULTIMĂ ORĂ – TRAGEDIE LA REPEDEA – Un copac a căzut peste un localnic şi l-a omorât. Medicii SMURD şi pompierii din Vişeu nu l-au mai putut salva

DISTRIBUIȚI

Informaţie de ultimă oră venită din localitatea Repedea. Într-o pădure din apropierea localităţii s-a produs un eveniment nefericit. Mai mulţi localnici tăiau lemne iar peste unul dintre aceştia a căzut un copac, strivindu-l. Ceilalţi au sunat imediat la 112 şi au cerut ajutor. Omul încă avea puls, însă la scurt timp a început să îi curgă sânge din zona urechilor. Un echipaj SMURD şi unul de Pompieri de la Subunitatea Vişeu de Sus s-au deplasat imediat spre locul accidentului.

La sosirea salvatorilor bărbatul era în stop cardio-respirator şi s-au încercat resuscitarea acestuia. Din păcate fără niciun rezultat. O echipa de poliţişti şi criminalişti au demarat cercetările la faţa locului pentru a stabili exact cum s-a întâmplat nenorocirea. Se pare că bărbatul taia copacul cu o drujbă şi la un moment dat copacul l-a surprins în cădere. Nu se ştie dacă oamenii tăiau lemne legal sau dacă erau angajaţi la ceva firmă care se ocupă cu exploatarea lemnului.

ACTUALIZARE 1: Conform informatiilor furnizate de cms Gabriela Liahovici barbatul de 45 de ani este din Repedea si a taiat lemn dintr-o padure proprietate privata. Acesta a fost lovit accidental. Corpul neinsufletit a fost transportat la morga pentru efectuarea necropsiei si stabilirea exacta a cauzei mortii. S-a deschis o ancheta in acest caz.

ACTUALIZARE 2: Comunicatul oficial al IPJ Maramureş

„O persoană şi-a pierdut viaţa la Repedea. Ieri, în jurul orei 13,00, Secţia 4 de Poliţie Rurală -Vişeu de Sus a fost anunţată despre faptul că un bărbat de 45 de ani, Pavel T., a decedat pe locul numit „Lespedea de Sus”, situat pe raza localităţii Repedea. Acesta se afla pe proprietatea sa şi tăia cu un fierăstrău mecanic un arbore care însă, în cădere, l-a lovit în zona capului, provocându-i decesul. În prezent se efectuează cercetări urmând ca după efectuarea necropsiei să se ia măsurile legale care se impun”

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA