AcasăAdministrațieULTIMA ORĂ - Se suspendă cursurile în întreg sistemul de învățământ din...

ULTIMA ORĂ – Se suspendă cursurile în întreg sistemul de învățământ din Municipiul Baia Mare

DISTRIBUIȚI

ULTIMA ORĂ   La propunerea primarului Municipiului Baia Mare, domnul Cătălin Cherecheș, președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență, în zilele de joi, 17.01.2019 și vineri, 18.01.2019, se vor suspenda cursurile în întreg sistemul de învățământ din Municipiul Baia Mare, respectiv grădinițe, școli, licee și colegii.

Această hotărâre va fi validată în cursul zilei de astăzi, 16.01.2019, de plenul Comitetului Local pentru Situații de Urgență, prezidat de primarul Municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheș.

Motivul suspendării activităților în sistemul școlar și preșcolar băimărean este generat de necesitatea unităților de învățământ în a proceda, de urgență, la deszăpezirea incintelor pe care le administrează, respectiv zonele de acces spre aceste instituții.

În sprijinul unităților de învățământ vor fi puse la dispoziție de către autoritatea locală utilaje, respectiv personal specializat pentru a se mări eficiența acestei acțiuni.

De asemenea, trotuarele și străzile de acces spre unitățile de învățământ urmând a fi deszăpezite în cel mai riguros mod de către societățile care au contract de salubrizare – deszăpezire cu Municipiul Baia Mare.

Totodată, se vor ridica și transporta cantitățile mari de zăpadă care îngreunează accesul copiilor și tinerilor băimăreni spre unitățile de învățământ.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA