spot_img
AcasăAdministrațieULTIMA ORĂ - Recea, Tăuții Măgherăuș și Săcălășeni IES din carantină

ULTIMA ORĂ – Recea, Tăuții Măgherăuș și Săcălășeni IES din carantină

DISTRIBUIȚI

Informații de ultimă oră transmise de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș. Potrivit acestora, pentru comuna Recea cu satele aparținătoare (Recea, Mocira, Săsar, Lăpuşel şi Bozânta Mică), orașul Tăuții Măgherăuș și localitatea Săcălășeni, măsura carantinării NU va mai fi prelungită.

Potrivit comunicatului, acest fapt se datorează evoluției epidemiologice care se duce, se pare, înspre bine.

Cât despre municipiul Baia Mare, autoritățile anunță că nu au în acest moment o certitudine cu privire la prelungirea carantinei zonale. Surse ale ActualMM.ro arată că decizia ar urma să fie anunțată azi, până în cursul serii.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Maramureș este abilitat să informeze opinia publică, având în vedere evoluția situației epidemiologice, că nu va fi prelungită măsura de carantină zonală pentru localitățile Tăuții Măgherăuș, Săcălăşeni şi comuna Recea cu satele aparținătoare Recea, Mocira, Săsar, Lăpuşel şi Bozânta Mică. În ceea ce privește prelungirea măsurii de carantină zonală pentru municipiul Baia Mare, aceasta este în analiză și vom reveni cu detalii„, se arată în comunicatul oficial al CJSU Maramureș.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA