AcasăActualitate112ULTIMA ORĂ: PRINS ÎN MARAMUREȘ – Bărbat arestat de polițiști după ce...

ULTIMA ORĂ: PRINS ÎN MARAMUREȘ – Bărbat arestat de polițiști după ce a împușcat și abandonat un basarabean pe un câmp de lângă Bistrița. Victima, ciuruită cu șase gloanțe

spot_img

DISTRIBUIȚI

ULTIMA ORĂ: PRINS ÎN MARAMUREȘ  Basarabean împuşcat şi abandonat pe un câmp lângă Bistriţa. Medicii au numărat şase plăgi de gloanţe, dar omul trăieşte. Unde a fost prins autorul atacului

Un localnic din comuna bistriţeană Cepari a anunţat autorităţile în dimineaţa zilei de sâmbătă, 14 aprilie, că a găsit un om împuşcat pe câmp de lângă casa lui, scrie Adevărul.ro.

Poliţiştii mobilizaţi în jurul orei 4.30 au găsit la locul indicat un cetăţean basarabean în vârstă de 31 de ani, cu şase plăgi împuşcate în zona braţelor, a toracelui şi gâtului, pe care l-au transportat de urgenţă la spital, în stare gravă. Medicii spun că trei gloanţe i-au rămas în corp, iar victima atacului este pregătită pentru un transfer la spitalului din Târgu Mureş, unde va fi operată.

Poliţia a fost sesizată prin 112 despre faptul că în localitatea Cepari, un bărbat, de 31 de ani, din Republica Moldova a fost rănit, prezentând multe răni, posibil prin împuşcare. La faţa locului, poliţiştii au stabilit faptul că acesta ar  fi fost rănit în urma unui conflict spontan, de către un alt bărbat, care a fugit de la faţa locului. A fost prins la scurt timp, ca urmare a măsurilor întreprinse cu operativitate de poliţişti, in Judeţul Maramureş. Serviciul de Investigaţii Criminale efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor“, a declarat pentru Adevărul purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud, Crina Sîrb.

Potrivit surselor din anchetă, autorul atacului este tot cetăţean basarabean şi a fost prins în judeţul Maramureş, în urma unui filtru al Poliţiei, după indicaţiile oferite chiar de victima sa, cu ultimele puteri. Localnicul din Bistriţa care l-a găsit spune că tânărul vorbea româna stricat, cu un puternic accent rusesc.
Sursă info și foto: Adevărul.ro

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA