AcasăActualitateULTIMA ORĂ | Premierul a decretat STARE DE ALERTĂ în Maramureș

ULTIMA ORĂ | Premierul a decretat STARE DE ALERTĂ în Maramureș

DISTRIBUIȚI

În România s-a decretat din nou stare de alertă! Premierul Nicolae Ciucă a convocat, în sistem hibrid, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, urmare a propunerilor formulate în Hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş nr. 31/25.10.2022 privind declararea stării de alertă la nivelul judeţului Maramureş.

Astfel, s-a decretat stare de urgență la nivelul județului Maramureș. CNSU a aprobat, miercuri, prin hotărâre, declararea stării de alertă la nivelul judeţului Maramureş, informează Agerpres.

Motivul? Potrivit hotărârii CNSU, tratarea şi depozitarea deşeurilor de la nivelul judeţului Maramureş vor fi asigurate, pentru o perioadă de 6 luni, la operatori autorizaţi din judeţul Bihor, municipiul Oradea.

Tratarea şi depozitarea deşeurilor se vor realiza pe bază de contract încheiat între autorităţile responsabile în acest domeniu şi operatorii economici autorizaţi din judeţul Bihor, municipiul Oradea.

Totodată, Instituţia Prefectului Judeţului Maramureş va raporta lunar Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă stadiul îndeplinirii măsurilor pentru revenirea la starea de normalitate.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA