spot_img
AcasăActualitate112ACTUALIZARE / PRĂPĂD ÎN UNGARIA – Nou bilanț: 9 români au murit...

ACTUALIZARE / PRĂPĂD ÎN UNGARIA – Nou bilanț: 9 români au murit după ce microbuzul în care se aflau a fost spulberat de un camion

DISTRIBUIȚI

PRĂPĂD ÎN UNGARIA   Un accident de circulație deosebit de grav a avut loc pe o autostradă din Ungaria, în apropiere de Budapesta. Potrivit presei maghiare, în accident au fost implicate un camion și un microbuz în care se aflau mai multe persoane, șapte dintre aceștia fiind români.

Microbuzul și camionul s-au lovit frontal, extrem de violent. În urma accidentului, toți cei șapte români din microbuz au murit. Vom reveni cu amănunte.

Actualizare:

Presa maghiară anunţă un nou bilanţ al tragediei. Sunt 9 români morţi, transmit autorităţile maghiare. Victimele sunt 7 bărbaţi şi 2 femei, potrivit Observator.TV

La locul tragediei au fost surprinse imagini dramatice. Un şofer român este unul dintre primii oameni care au ajuns în zona accidentului imediat după impact.

Românul a filmat o înregistrare video tulburătoare. Trupurile românilor zăceau în microbuzul complet distrus de impactul cu camionul.

Poliţia ungară, de asemenea, a publicat câteva fotografii de la tragedie. Într-un comunicat, Ministerul de Externe a confirmat că cei 9 morţi sunt români.

Potrivit martorilor, microbuzul are număr de înmatriculare de Mureş. Şoferul camionului de care s-a zdrobit maşina de Mureş a fost rănit în impact.

Autoritățile ungare au confirmat că un microbuz și un camion încărcat cu nisip s-au ciocnit pe autostrada 4, lângă Ceglédbercel, la kilometrul 59. Importante forțe de salvare au fost trimise în zonă.

Impactul a fost deosebit de violent. Potrivit 24.hu, echipele de descarcerare au fost nevoite să taie spatele microbuzului românesc pentru a putea scoate victimele. Partea din faţă era complet distrusă.

Peste 10 ambulanţe au fost trimise la faţa locului, iar corespondentul presei locale informează că nu este permis accesul nimănui la mai puţin de cinci kilometri de la locul accidentului.

Ziarul blikk.hu a publicat şi o fotografie cu o maşină aparţinând Ambasadei României la Budapesta, care a sosit la locul accidentului, pentru a constata situaţia.

În urma accidentului, traficul pe Drumul Naţional 4 din Ungaria a fost complet oprit, pentru ca echipele de salvare să intervină. (sursa Observator.TV)

Accidentul a fost transmis LIVE pe Facebook chiar de catre soferul microbuzului.

ActualMM

Sursă foto: Știripesurse

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA