AcasăNews AlertVIDEO - PERICOL EXPLOZIE - O teava de gaz s-a fisurat pe...

VIDEO – PERICOL EXPLOZIE – O teava de gaz s-a fisurat pe strada Victoriei din Baia Mare. Traficul este blocat in zona. Zeci de oameni sunt in pericol

spot_img

DISTRIBUIȚI

O teava de gaz s-a spart dupa ce, se pare, a fost lovita de o masina cu platforma. Cativa locatari din zona au simtit un miros puternic de gaz si au sunat la 112. In momentul de fata o echipa de la E-on gaz incearca sa remedieze problema. Soferul care a provocat accidentul a disparut de la fata locului.

Actualizare1: Timp de cateva zeci de minute pana cand, echipa de la E-on gaz a reusit sa izoleze conducta, strada a fost blocata de o masina de politie, pentru a se evita o tragedie. Furnizarea gazului a fost sistata, pana cand muncitorii vor sosi la fata locului sa sudeze conducta in locul in care s-a produs fisura. Se pare ca de vina ar fi soferului unei masini, care ar fi vrut sa intoarca, insa a lovit conducta fara sa isi dea seama, iar apoi a plecat. In momentul de fata furnizarea gazului a fost intrerupta, iar in cateva ore muncitorii vor remedia problema.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA