AcasăEvenimentVIDEO - PANICA - Au sarit din telescaun dupa ce acesta s-a...

VIDEO – PANICA – Au sarit din telescaun dupa ce acesta s-a blocat. Turistii au asteptat reluarea energiei electrice cateva ore bune

DISTRIBUIȚI

Mai multi turisti au ramas blocati in telescaun dupa ce a avut loc o pana de curent electric. Se pare ca un cablu de inalta tensiune a cedat sub greutatea zapezii. Speriati cativa dintre schiori au incercat sa se salveze sarind de la inaltime direct in zapada. Din fericire nimeni nu a fost ranit. Deocamdata instalatia de telescaun nu a fost pornita.

Actualizare1: Se pare ca totul a pornit de la cativa copaci incarcati cu zapada care s-au rutp si au afectat cablurile de inalta tensiune. Din cauza socului electric motorul telescaunului a cedat si in loc sa urce, schiorii au simtit cum coboara cu viteza spre baza partiei. Speriati cativa dintre ei, odata ajunsi aproape de sol au sarit in zapada. Nimeni nu a fost ranit. ,,Am simtit cum se opreste brusc dupa care a inceput sa mearga foarte repede, dar invers, atunci ne-am speriat. Dar pana la urma a fost bine” a declarat unul dintre schiorii aflati in telescaun in momentul incidentului. ,,Din cauza caderilor masive de zapada crengile catorva copaci au cazut peste liniile de inalta tensiune, iar doua fire, pe doua faze de curent diferite s-au atins si atunci s-a produs un soc in tabloul de siguranta la telescaun. Oamenii au fost dati in siguranta de pe scaun si se va reporni in scurt timp” a declarat Horea Buhan director marketing.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA