AcasăActualitate112ACTUALIZARE 2/ NEBUNIE PE STRĂZILE DIN MARAMUREȘ - Pieton lovit MORTAL de...

ACTUALIZARE 2/ NEBUNIE PE STRĂZILE DIN MARAMUREȘ – Pieton lovit MORTAL de mașină în Lăpușel

spot_img

DISTRIBUIȚI

NEBUNIE PE STRĂZILE DIN MARAMUREȘ Seria accidentelor petrecute azi în județul Maramureș pare să nu se mai oprească. Un nou acciden rutier deosebit de grav a avut loc în urmă cu câteva minute, de această dată în localitatea Lăpușel.

Un pieton a fost lovit mortal de mașină pe DN 1C, în zona intersecției cu drumul care duce spre Bozânta Mică.

Traficul se desfășoară îngreunat în acest moment pe ambele sensuri de mers. Momentan nu se cunosc detalii despre starea victimei. Vom reveni cu informații.

Actualizare

Întregul moment al accidentului a fost surprins de camerele de supraveghere montate pe o clădire din zonă. Bărbatul a fost accidentat mortal de mașină pe trecerea pentru pietoni, sub ochii prietenului său care, printr-un miracol, se afla la doi metri în spatele său.

În imaginile video se vede cum cei doi se asigură înainte să treacă strada pe trecerea pentru pietoni. La un moment dat, unul dintre bărbați vede o mașină care se apropie în viteză de ei și rămâne pe loc. Celălalt, însă, continuă să traverseze strada și, când își dă seama că șoferul nu are de gând să oprească mașina, încearcă să alerge, însă e prea târziu. De menționat că autoturismul care l-a acroșat mortal pe pieton a oprit la câțiva zeci de metri buni de la locul impactului.

Actualizare 2:

Verificările efectuate până în acest moment de polițiștii care au intervenit la accidentul de circulație produs pe raza localității Lăpușel au relevat că pietonul, care traversa pe trecerea pentru pietoni, a fost surprins de un autoturism condus de o femeie de 39 de ani. În urma impactului, pietonul, de 73 de ani, a decedat. Conducătoare auto nu se afla sub influența alcoolului. Cercetările continuă.

ATENȚIE, IMAGINI CARE VĂ POT AFECTA EMOȚIONAL:

ActualMM

Foto: Sergiu Pop

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA