AcasăEvenimentULTIMĂ ORĂ - VIDEO - MINTING - Băimărenii fierb în Piaţa Libertăţii....

ULTIMĂ ORĂ – VIDEO – MINTING – Băimărenii fierb în Piaţa Libertăţii. Aproape 200 de oameni vor ca Băsescu să plece. Femeie îmbrâncită de protestari

spot_img

DISTRIBUIȚI

În urmă cu puţin timp peste 200 de oameni au ocupat Piaţa Libertăţii din Baia Mare. Oamenii strigă „Jos Băsescu”. Totul se desfăşoară civilizat, fără incidente. Jandarmii supraveghează zona. Reporterii noştri vor reveni cu amănunte la cald. Sunt şi surse care spun că spre exemplu inspectoratele de pompieri au primit „cod albastru” ceea ce înseamnă că un sfert din angajaţi trebuie să fie în unităţi.

ACTUALIZARE 1: Femeie lovită în cap

Incident grav în Piaţa Revoluţiei din Baia Mare unde o femeie i-a luat la întrebări pe protestatari. Aceştia au tăbărât pe femeie şi au îmbrâncit-o. Jandarmii prezenţi au scăpat-o din mâinile oamenilor nervoşi.

ACTUALIZARE2: Mars prin Baia Mare

Din Piata Revolutiei protestatarii au marsaluit scandand lozinci impotriva lui Basescu. Au facut un scurt popas in fata sediului PD-L de pe bulevardul Traian. In tot acest timp mai multi jandarmi si politisti i-au suptavegheat pe protestatari.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA